Weer even langs bij Strandresort voor update

In de week van de jaarwisseling was ik op het eiland. Een heerlijke week met veel sfeer! In deze week heb ik weer even contact gehad met Ilja. We hebben bij het eerste gesprek afgesproken dat ik zo nu en dan langs kom waaien in het strandresort om haar op de hoogte te stellen hoe de voorbereidingen schieten.
Ze was enthousiast over de site en de mogelijkheid om het proces naar de expositie toe te kunnen volgen op het blog. We hebben het onder het genot van een lekkere bak koffie gehad over allerlei zaken wat betreft de expositie, zowel inhoudelijk als praktisch. Erg fijn om met haar van gedachten te wisselen.

Lijstje voor de komende weken:
– foto’s afdrukken op klein formaat en alvast een voorlopige selectie maken.
– nadenken over de fotolijsten.
– een visitekaartje ontwerpen en laten drukken.
– gestaag door met mijn serie tekeningen (binnenkort meer hierover).

en mischien nog meerrr….

Share

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *