Expo komt gestaag dichterbij…

De krokusweek weer op het eiland geweest. Een prachtweek, koud en zonnig, heerlijk weer om er op uit te trekken en te genieten.

Ilja had mij gemaild over een eventuele startdatum voor de expo dus hebben
we in deze week weer even in het strandresort afgesproken voor overleg en update.

De uitkomst voor de start van de expo is op maandag 26 september. De duur zal acht weken zijn, eventueel langer.  Erg fijn dat er nu een definitieve datum staat! Nog ruim een half jaar om voor te bereiden..Dat moet gaan lukken!

SB_site_update3_1

Ik heb Ilja verteld dat ik bezig ben met een info-filmpje dat gaat over mijn tekeningen die ik ‘mijn amoeben’ noem en dat ik er uit ben dat de foto-expo gaat bestaan uit foto’s van het riemwier.

Natuurlijk hebben we ook  praktische zaken doorgenomen: o.a. de ophanging van de lijsten,  het eventueel laten maken van afdrukken (kaarten) van ‘mijn amoeben’,  het maken van A4-posters en natuurlijk verder gezellig gepraat over allerlei zaken.
Stukje bij beetje komen we dichterbij. Het proces vooraf vind ik eigenlijk het allerleukste en… heel fijn dat Ilja mij daarbij enthousiast ondersteunt!

( Over de fotolijsten hoef ik niet meer te dubben:  het gaat zwart worden, met de afmeting 70x50cm.
De lijsten heb ik besteld en zijn al afgeleverd. Ze liggen klaar in de schuur! ).

lijsten_update3_SBS
Volgende fase is het afdrukken van de foto’s, opplakken en in de passe-partouts plaatsen. Tja.. dat is nog wel even een klusje!
We gaan gestaag doorrrr!

Share

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *