Eerste afspraak met Ilja Zonneveld in Strandresort Schier

Op 3 september vroeg in de morgen  had ik met Ilja Zonneveld in Strandresort-Schier een heel leuk en inspirerend gesprek over mijn expositie plannen. Ilja is verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de exposities in de hal van het resort. Zij is  journalistiek fotograaf en maakt prachtige foto’s over het wel en wee op Schier, is kunstliefhebber en verzorgt waddenexcursies.
We hebben het gehad over wat er eventueel mogelijk is. Ik had werk (foto’s en tekeningen) meegenomen om  haar een indruk te geven  en heb verteld over wat ik zoal eerder heb gedaan aan projecten en exposities.

Voor de expositie lijkt eind 2016 de beste periode om naar toe te werken. Nog best eventjes de tijd dus.. Foto’s & tekeningen, dat gaat het worden. Fijn dat het kan en leuk, ik heb er erg veel zin in!

Met een heel goed gevoel fietste ik na dit goede gesprek weer via de Badweg naar mijn stekkie op de van Starkenborgh.
Weer een project om naar toe te werken. Aan de slag!

(twitterberichten met  hashtag #schierblikken)

Share